about

Welkom op de site van Pharmquests, hèt juiste adres voor uw Private Label.

PharmQuests is een firma die zich heeft toegelegd op de research, ontwikkeling en productie van voedingssupplementen en cosmetische producten onder de HACCP norm.

our-service

Onze Service

Wij houden u op de hoogte van veranderingen aangaande regelgeving en ontwikkelingen in de markt. Wij zijn ondernemend en pro-actief en investeren in duurzame samenwerkingen. Wij groeien met u mee en u groeit mee met ons!

Het opzetten van een supplementen- of cosmetica lijn is geen gemakkelijke opgave. Veel specifieke kennis is nodig op het gebied van supplementen-formulering, maar ook kennis van wetgeving betreffende etikettering en de HACCP norm zijn uiterst belangrijk. De medewerkers van PharmQuests hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Het grote voordeel van een Private Label is de binding die u kunt opbouwen met uw klanten. Uw huismerk zal natuurlijk nooit te koop zijn bij uw concurrent!

In goed overleg zijn de mogelijkheden eindeloos; van een product op maat tot een verpakking zoals u die voor ogen heeft. Uiteraard blijft dit product alleen beschikbaar voor u en zal het nooit aan andere cliënten worden aangeboden.

products

Producten

In vrijwel alle samenstellingen bieden wij de volgende producten aan:
Tabletten – Capsules (waaronder vegetarisch) - Gels – Crèmes – Massage Oliën – Sprays – Poeders – Desinfecterende sprays – Handgels – Vitamine preparaten
Informeer, geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden!